Tandbehandlinger

EUR

Pris i DKK

Panoramarøntgen

CT-scanning

Lokalbedøvelse pr mundregion

Professionel tandrensning

Tandudtrækning almindelig pr tand

60

120

10

95

45

450

Få undersøgelse
og pris i Danmark

Mød tandlægen fra Budapest

Professionel behandlingsplan

Op til 70% billigere

Eksempler på tandbehandlinger i udlandet

TANDIMPLANTAT BEHANDLING

Pris i Danmark

Vores pris

6 tandimplantater (2x sinusløft, operation og opbygning

61 650 DKK

33 900 DKK

6 leddet tandbro og 19 tandkroner

161 4000 DKK

51 600 DKK

Rejseomkostninger

3 900 DKK

I ALT

223 050 DKK

89 400 DKK

1

133 650 DKK SPARET!

TANDIMPLANTAT BEHANDLING

Pris i Danmark

Vores pris

25 725 DKK

2 tandimplantater, rodbehandling,

operation og opbygning

16 670 DKK

8 leddet tandbro og 14 tandkroner

137 360 DKK

41 625 DKK

Rejseomkostninger

4 800 DKK

I ALT

163 085 DKK

63 095 DKK

2

99 990 DKK SPARET!

“Stor tak til dr. Bernadette for din store ekspertise. Tak til jer alle for venlighed og hjælpsomhed. Jeg er dybt taknemlig, for det flotte resultat af mine tænder. Det giver livskvalitet. Tusinde tak for en stor oplevelse her i den smukke perle af Budapest..."

KH. Kitty Maaløe, Danmark.
Kitty sparede over 115.000 kr!

"...Fra ende til anden har jeg fået en helt fantastisk behandling. Alle har vært søde og forsøgt at gøre det så behageligt og smertefrit som muligt. Og jeg er super godt tilfreds med resultatet :) Nu vil jeg gå rundt og smile i ét væk med mine nye tænder!
Stort tak for den gode behandling! Som i øvrigt blev flere 1000 kr billigere end det beløb tilbuddet lød på.... Kan klart anbefale et besøg hos Cosmodent i Budspest!

“De bedste 'kroner' jeg har brugt, har jeg spenderet her på mine tænder. Super tandlæger og super priser! *****”

Anita Gro Seeberg

Anita sparede 70% på sin behandling

Dorthe Zacho, Danmark.
Dorthe sparede over 105.000 kr!

JAN ER 100% TILFREDS. HAN SIGER…

“Jeg er super glad for mine nye tænder! Tænk igen, at kunne smile, grine og spise ordentligt. Alle roser mine tænder, så I kan være stolte over det flotte arbejde I har lavet, for det er jeg godt nok! ”

Jan fra Aalborg

Jan sparede over 200.000 kr!

Ofte stillede spørgsmål angående tandlæge priser i Udlandet

Hvordan kan tandbehandling i udlandet være så meget billigere?

Tandbehandlingen udføres i Budapest, hvor ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere, hvilket betyder billigere priser for vores patienter. Derudover plejer vi at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra vores leverandører, såsom tandimplantater fra Camlog eller Straumann og på den måde behøver man ikke at gå på kompromi med kvalitet.

Hvordan får man pris på behandling i Ungarn?

Der er faktisk to muligheder:

  • Den ene er, at du kommer forbi hos os, når vi har undersøgelser i Danmark - for at få en tid til konsultation enten i Aarhus eller i København, skal du bare sende os en email til tandklinik@cosmodent.dk eller du kan bare ringe til os på tlf. 78 73 31 04.

  • Den anden løsning er, at du sender os tilbuddet eller/og røntgenbilledet på mail, som du har fået hos din danske tandlæge. Derefter får du din behandlingsplan tilsendt på mail indenfor 2 arbejdsdage, hvor der står, hvor meget behandlingen ville koste og hvor mange dage du skal regne med.

Er kvaliteten af tandbehandlingen og tandimplantaterne god?

Tandlægebehandling i Danmark er meget dyr. Vores lave priser betyder dog ikke dårligt kvalitet af tandplejen. I udlandet kan man få en behandling af mindst tilsvarende kvalitet til en betydelig mindre pris. Derudover tilbyder vi 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

Derudover er vores implantatmærke - Camlog - et veldokumenteret implantatsystem, der fremstilles i Wimsheim nær Stuttgart i Sydtyskland og systemet er et af de mest udbredte i EU.

Kan jeg få tilskud i Udlandet/Ungarn til min tandbehandling?

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande i EU. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppe. 

Er det sikkert at tage til tandbehandling i udlandet?

Ungarn er et af de mest berømte lande for Tandturisme. De har tandlæger med samme uddannelse, som i Danmark og de bruger samme materialer, som de fleste tandlæger i EU. Ungarn er et sikkert land og Budapest er en smuk by med mange seværdigheder og turister. Derudover har CosmoDent Tandklinik ansat tandlæge specialister med specialisering i de forskellige tandlægefelter. På den måde kan vi sikre at vores patienter får altid den bedst mulige behandling. Vi arbejder også altid på, at du føler dig trygt i løbet af din Tandtur hos os. Vi hjælper med at arrangere din tur fra start til slut. Vi har en dansktalende tandlæge og 3 patientkoordinatorer, så at der er altid nogen på klinikken, som taler dansk og som du kan henvende dig til.

Efter behandlingen, hvis der er noget galt, hvad sker der?

Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol i Danmark, hvis du har behov for det. Læs mere om garanti og tryghed her

Kom forbi en uforpligtende undersøgelse

Vi holder undersøgelser både i Danmark og i Ungarn. Kom forbi en uforpligtende undersøgelse og snak med vores tandlæge om dine behov og se hvor meget du kan spare med en Tandtur til Budapest!

UNDERSØGELSE I DANMARK

Få en skræddersyet og uforpligtende behandlingsplan med hjem

Undersøgelser i Aarhus og i København

Der er kun 25 pladser i alt, så reserver nu for at sikre din plads

Normal Pris 650 DKK - din pris nu kun 350 DKK

GRATIS UNDERSØGELSE I UNGARN

GRATIS konsultation og behandlingsplan

GRATIS Panoramarøntgen

GRATIS transport til-og-fra lufthavnen

GRATIS flybillet*

og GRATIS tandrensning*

Pakke værdig 3 375 DKK 

*Betingelser for refundering af flybilett, en overnatning på partnerhotel og tandrensning: Hvis du beslutter dig for at påbegynde din tandbehandling indenfor 1 år og du har en behandlingsplan over 12.000 DKK, bliver dit første flybillet op til 150 Euro godskrevet din regning. Derudover får du også en professionel tandrensning (værdig: 95 Euro) gratis med i pakken.

Har du allerede en behandlingsplan?

Hvis du alllerede har fået et prisoverslag hos en anden tandlæge kan vi hurtigt give dig et bud på, hvor meget det ville kostehos os i Budapest. Det eneste du skal gøre er at sende os dit tilbud.

VEDHÆFT DIT TILBUD HER

Tag et billede af det, eller hvis du har fået det over email kan du uploade det her

Tryk her for at vedhæfte din fil

ELLER SEND DET TIL OS PÅ EMAIL

Vores email adresse er: tandklinik@cosmodent.dk

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på:

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved