Billige Paradentose behandling i Budapest

er af den højeste kvalitet, udført af specialister med mere end 30 års erfaring

Paradentose behandling priser?

Paradentose

Paradentose status

Svær paradentose (inkl. operation)

Pris i Danmark

700-800 DKK

6 000 DKK

Vores pris i Ungarn

480 DKK

1 090 DKK

Spar endnu mere med "Danmark" sygeforsikring tilskud:

KUN 540 DKK*

*Hvis du er medlem af "Danmark" sygeforsikring er du berettiget til tilskud i alle EU lande! Ovennævnt pris er efter tilskud fra Gruppe 1,2,5 for parodontal behandling

Få undersøgelse
og pris i Danmark

Mød tandlægen fra Budapest

Professionel behandlingsplan

Op til 70% billigere

Paradentose i udlandet med CosmoDent Tandklinik

Tandkødssygdomme har flere typer og former. De fleste udvikler sig langsomt og kan vise ikke nogle symptomer i lang tid, i andre tilfælde kan de forårsage skræmmende symptomer og alvorlige smerter – stærkt betændt tandkød, som bløder og løse tænder.

 

Vores uddannede og erfarne specialister diagnosticerer sygdommen præcist og vælger den mest effektive kombination af de tilgængelige behandlinger til dig. Fjernelse af tandstenen med professional tandrensning udføres af vores tandplejer, yderligere behandlinger af vores specialister i paradontologi.

Hvad vores patienter siger om os:

De bedste 'kroner' jeg har brugt, har jeg spenderet her på mine tænder. Super tandlæger og super priser!

Anita Gro Seberg

Anita sparede 70% på sin tandbehandling

Jeg er super glad for mine nye tænder! Tænk igen, at kunne smile, grine og spise ordentligt. Alle roser mine tænder, så I kan være stolte over det flotte arbejde I har lavet, for det er jeg godt nok!

Jan fra Aalborg

Jan sparede over 200 000 DKK!

Hvad er en paradentose og hvordan kan den udvikle sig?

Parodontose kan være resultat af en naturlig proces eller en slags tandkødsbetændelse. Førstnævnte skyldes af hormonale virkninger: knogletæthed aftager gradvist, knoglens hulrum af tænder langsomt trækker tilbage og nedbryder ligesom tandkødet således at den øvre del af tandhalsen og tandrodden bliver tilgængelige.

Udvikler sig parodontose på en ung alder, står i baggrunden tandkødets eller det parodontale vævs betændelse. Med heling af disse betændelser beskæftiger sig paradontologien. I de fleste tilfælde forårsager tandsten, som er dannet af plakken,  betændelsen. Tandstenen har en porøse struktur, som irriterer tandkødet selv, derudover klæber bakterierne ind i de små huller og producerer stoffer, som fremkalder en svag betændelse i det bløde væv ved siden af. Immunsystemet forsøger at bekæmpe bakterierne, som fører til nedbrydning af det periodontale knoglevæv.

Tandimplantat

Tandkødet, som er ifølge betændelsen hævet, kan skjule denne ændring i lang tid således at størrelse af problemet først viser sig efter en vellykket behandling. Normalt lægger vi kun mærke til ømhed og blødning af tandkødet, når vi børster tænderne. I dette tilfælde har vi en tendens til at være forsigtig med tandkødet og enten børster vi ikke tænderne eller meget omhyggeligt for at undgå smerten. Dog kan det bidrage til den yderligere fortykkelse af plakken og tandstenen, som  forværrer situationen. I dette tilfælde er løsningen at besøge vores tandlæge, tandplejer, der fjerner tandstenen, så kan betændelsen forsvinde og symptomerne kan også aftage.

Paradentosen kan antage mange former, med adskillelse og korrekt behandling kan vores specialister i paradentologi hjælpe patienterne. Nogle generelle sygdomme og mediciner kan også forårsage tandkødsproblemer. I dette tilfælde kan de nødvendige behandlinger være mere komplicerede og de kan også tage lidt længere tid.

Paradentose behandling i 3 trin:

UNDERSØGELSE

1

Første trin er altid fjernelse af tandstenen og rensning af tandoverfladerne.

BEHANDLINGEN

2

Er der yderligere behandling nødvendigt, bliver de udført af vores specialister i paradentose (paradentolog). Disse behandlinger indbefatter fjernelse af tandstenen, som kan hæfte sig til tandens rødder under tandkødet, fjernelse af det betændte tandkødsvæv og specialister giver også nogle mediciner, som hjælper med at helingen går hurtigere.

EFTER BEHANDLINGEN

3

Efter helingsperioden er den regelmæssige kontrol meget vigtig. Paradentosen og ifølge paradentosen udviklede tandkødsproblemer kan ikke vendes og dem, der har været igennem det én gang, er mere tilbøjelige til at falde tilbage. På grund af det er det meget vigtig at forebygge den fornyet forekomst af sygdommen med grundig mundpleje derhjemme, med regelmæssige kontroller, som er aftalt med specialisten, og med fjernelse af tandstenen.

 
 
 

Spørgsmål og svar om 

Paradentose behandling i udlandet

Hvordan kan tandbehandling i udlandet være så meget billigere?

Tandbehandlingen udføres i Budapest, hvor ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere, hvilket betyder billigere priser for vores patienter. Derudover plejer vi at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra vores leverandører, såsom tandimplantater fra Camlog eller Straumann og på den måde behøver man ikke at gå på kompromi med kvalitet.

Kan man få en pris/behandlingsplan før man tager afsted til Ungarn?

Der er faktisk to muligheder:

  • Den ene er, at du kommer forbi hos os, når vi har undersøgelser i Danmark - for at få en tid til konsultation enten i Aarhus eller i København, skal du bare sende os en email til tandklinik@cosmodent.dk eller du kan bare ringe til os på tlf. 78 73 31 04.

  • Den anden løsning er, at du sender os tilbuddet eller/og røntgenbilledet på mail, som du har fået hos din danske tandlæge. Derefter får du din behandlingsplan tilsendt på mail indenfor 2 arbejdsdage, hvor der står, hvor meget behandlingen ville koste og hvor mange dage du skal regne med.

  • Læs mere om konsultationsmulighederne her

Er kvaliteten af tandbehandlingen gode?

Tandlægebehandling i Danmark er meget dyr. Vores lave priser betyder dog ikke dårligt kvalitet af tandplejen. I udlandet kan man få en behandling af mindst tilsvarende kvalitet til en betydelig mindre pris. Derudover tilbyder vi 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

Derudover er vores implantatmærke - Camlog - et veldokumenteret implantatsystem, der fremstilles i Wimsheim nær Stuttgart i Sydtyskland og systemet er et af de mest udbredte i EU.

Kan jeg få tilskud i Udlandet/Ungarn til min tandbehandling?

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande i EU. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppe. 

Er det sikkert at tage til tandbehandling i udlandet?

Ungarn er et af de mest berømte lande for Tandturisme. De har tandlæger med samme uddannelse, som i Danmark og de bruger samme materialer, som de fleste tandlæger i EU. Ungarn er et sikkert land og Budapest er en smuk by med mange seværdigheder og turister. Derudover har CosmoDent Tandklinik ansat tandlæge specialister med specialisering i de forskellige tandlægefelter. På den måde kan vi sikre at vores patienter får altid den bedst mulige behandling. Vi arbejder også altid på, at du føler dig trygt i løbet af din Tandtur hos os. Vi hjælper med at arrangere din tur fra start til slut. Vi har en dansktalende tandlæge og 3 patientkoordinatorer, så at der er altid nogen på klinikken, som taler dansk og som du kan henvende dig til.

Efter behandlingen, hvis der er noget galt, hvad sker der?

Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol i Danmark, hvis du har behov for det. Læs mere om garanti og tryghed her

Se flere spørgsmål og svar under vores:
Ofte stillede spørgsmål side her

Kontakt os her

Ønsker du mere information om tandbehandling i udlandet med CosmoDent, så udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig indenfor en arbejdsdag

Vi er her for at hjælpe dig!

Du er i sikre hænder:

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved