Billige Proteser i Budapest

er af den højeste kvalitet, udført af specialister med mere end 30 års erfaring

Hvad er en protese?

Protese kan være den gode løsning til dig hvis du mangler så mange tænder at de ikke længere kan erstattes med en bro (fast løsning). I dag laver vi proteser som ser helt naturligt ud, der er ingen grund til at tro at folk kommer til at lægge mærke til det!

 

Protesen kommer til at ligne dine egne tænder. Det er engang muligt at genskabe smilet når man har manglet alle tænder i lang tid, vha. et gammel foto.

Tandimplantat
Protese behandling i 3 trin:

UNDERSØGELSE

1

Du starter med konsultation hos tandlægen som undersøger dit sammenbid

BEHANDLINGEN

2

Tandlægen laver aftryk af tænderne og sender det til tandteknikken. Derefter mødes du med tandlægen nogle gange indtil den nye protese sidder helt perfekt. Den kan altid justeres (slibes) hvis den generer tandkødet nogle steder.

OPBYGNING AF TÆNDERNE

3

Tandlægen giver dig den færdige protese til sidst.

Fordele ved protese (bl.a.):

  • Æstetik: Helt naturlig udseende

  • Indfaldet ansigt pga tandmangel får sin normale form tilbage igen

  • Genvundet bidefunktion, som er uundgåelig for en god tarmfunktion

  • Man kommer til at kunne tale som før

Proteser kan være:

DELPROTESE
 

Har du en del tænder i munden kan de manglende tænder erstattes af en delprotese. Denne indeholder et støbt stel, som holder protesen fast i munden vha. små bøjler sådan at bøjlerne ikke kan ses udefra. Protesen sidder fast og vipper ikke når man spiser f.eks.

HELPROTESE
 

Mangler du alle tænder kan du få lavet en helprotese for erstatning. Denne er fremstillet på den måde at den passer nøjagtig til gummen, og kan sættes fast vha. proteselim.

 
Tandprotese priser?

Proteser

Hel protese

Del-protese

Pris i Danmark

10 000 DKK

9 000 DKK

Vores pris i Ungarn

4 500 DKK

4 500 DKK

Spar endnu mere med "Danmark" sygeforsikring tilskud:

KUN 3200 DKK*

*Hvis du er medlem af "Danmark" sygeforsikring er du berettiget til tilskud i alle EU lande! Ovennævnt pris er efter tilskud fra Gruppe 1 for delproteser

Få undersøgelse
og pris i Danmark

Mød tandlægen fra Budapest

Professionel behandlingsplan

Op til 70% billigere

Tandproteser i udlandet med CosmoDent Tandklinik

Cosmodent Tandklinik er specialist i protese og tandimplantat behandlinger. Vores tandprotetikere har flere årtiers erfaring på området. Flere tusind Patienter besøger os hvert år fra mange forskellige lande. De fleste kommer fra Schweiz, Tyskland, Italien og Danmark.

Vores klinik sætter stor vægt på at bruge de mest moderne teknologier og bedste materialier som står til rådighed. Vores tandlæger og implantatspecialister skal regelmæssigt til faglige workshops for at få uddybet deres viden samt høre de mest up-to-date informationer for at kunne tilbyde den bedst mulige service til patienterne.

Hvad vores patienter siger om os:

De bedste 'kroner' jeg har brugt, har jeg spenderet her på mine tænder. Super tandlæger og super priser!

Anita Gro Seberg

Anita sparede 70% på sin tandbehandling

Jeg er super glad for mine nye tænder! Tænk igen, at kunne smile, grine og spise ordentligt. Alle roser mine tænder, så I kan være stolte over det flotte arbejde I har lavet, for det er jeg godt nok!

Jan fra Aalborg

Jan sparede over 200 000 DKK!

 
 

Spørgsmål og svar om 

Tandproteser i udlandet

Hvordan kan tandbehandling i udlandet være så meget billigere?

Tandbehandlingen udføres i Budapest, hvor ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere, hvilket betyder billigere priser for vores patienter. Derudover plejer vi at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra vores leverandører, såsom tandimplantater fra Camlog eller Straumann og på den måde behøver man ikke at gå på kompromi med kvalitet.

Kan man få en pris/behandlingsplan før man tager afsted til Ungarn?

Der er faktisk to muligheder:

  • Den ene er, at du kommer forbi hos os, når vi har undersøgelser i Danmark - for at få en tid til konsultation enten i Aarhus eller i København, skal du bare sende os en email til tandklinik@cosmodent.dk eller du kan bare ringe til os på tlf. 78 73 31 04.

  • Den anden løsning er, at du sender os tilbuddet eller/og røntgenbilledet på mail, som du har fået hos din danske tandlæge. Derefter får du din behandlingsplan tilsendt på mail indenfor 2 arbejdsdage, hvor der står, hvor meget behandlingen ville koste og hvor mange dage du skal regne med.

  • Læs mere om konsultationsmulighederne her

Er kvaliteten af tandbehandlingen og tandproteserne gode?

Tandlægebehandling i Danmark er meget dyr. Vores lave priser betyder dog ikke dårligt kvalitet af tandplejen. I udlandet kan man få en behandling af mindst tilsvarende kvalitet til en betydelig mindre pris. Derudover tilbyder vi 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

Derudover er vores implantatmærke - Camlog - et veldokumenteret implantatsystem, der fremstilles i Wimsheim nær Stuttgart i Sydtyskland og systemet er et af de mest udbredte i EU.

Kan jeg få tilskud i Udlandet/Ungarn til min tandbehandling?

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande i EU. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppe. 

Er det sikkert at tage til tandbehandling i udlandet?

Ungarn er et af de mest berømte lande for Tandturisme. De har tandlæger med samme uddannelse, som i Danmark og de bruger samme materialer, som de fleste tandlæger i EU. Ungarn er et sikkert land og Budapest er en smuk by med mange seværdigheder og turister. Derudover har CosmoDent Tandklinik ansat tandlæge specialister med specialisering i de forskellige tandlægefelter. På den måde kan vi sikre at vores patienter får altid den bedst mulige behandling. Vi arbejder også altid på, at du føler dig trygt i løbet af din Tandtur hos os. Vi hjælper med at arrangere din tur fra start til slut. Vi har en dansktalende tandlæge og 3 patientkoordinatorer, så at der er altid nogen på klinikken, som taler dansk og som du kan henvende dig til.

Efter behandlingen, hvis der er noget galt, hvad sker der?

Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol i Danmark, hvis du har behov for det. Læs mere om garanti og tryghed her

Se flere spørgsmål og svar under vores:
Ofte stillede spørgsmål side her

Kontakt os her

Ønsker du mere information om tandbehandling i udlandet med CosmoDent, så udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig indenfor en arbejdsdag

Vi er her for at hjælpe dig!

Du er i sikre hænder:

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved