En typisk Tandtur trin for trin,

Med 6 nemme trin kan du også komme til billig tandlæge i Budapest

KONTAKT OS

Ring eller skriv til os og sammen finder vi ud af, hvordan du kan komme til en uforpligtende undersøgelse enten i Danmark eller i Budapest.
 

Har du allerede et tilbud?  Send det til os her eller kontakt os:

Sofie 

Din personlig patientkoordinator

1
2
UNDERSØGELSEN

Undersøgelsen foregår enten i Danmark eller i Ungarn eller over email. Du møder vores tandlæge, som udarbejder en behandlingsplan til dig efter dine behov.
Læs mere her

Husk: Hvis du har allerede en behandlingsplan eller et røntgenbillede af dine tænder kan du altid sende den til os her

TIDSBESTILLING

Hvis du har besluttet dig for at få lavet dine tænder hos os, det eneste du skal gøre er, at sende os datoen for, hvornår det passer dig med at komme via kontaktformen her, eller på tandklinik@cosmodent.dk eller også ved at ringe til os på 78 73 31 04.

3
ARRANGERING AF REJSE OG OPHOLD

Når vi har booket dig ind på klinikken kan du nu bestille dine fly billetter, og vælge et hotel. Vi har partnerhoteller ved siden af klinikken, hvor vi kan hjælpe dig med at booke, så at det er endnu nemmer for dig. Læs mere om tand rejse & ophold i Budapest her

4
BEHANDLING I BUDAPEST

Ankomst
Med fly til Budapest (helst 5 timer - 1 dag før din behandling). Vores chauffør kører dig gratis fra lufthavnen til hotellet . Alt efter hvilket hotel du vælger at bo på, viser vi dig, hvordan du finder vej til vores klinik.

Behandlingen 

Du vil måske skulle møde på klinikken flere gange i løbet af dit ophold i Budapest. Dette står nærmere beskrevet i din behandlingsplan. Når din behandling i Budapest er færdig, og du skal rejse hjem igen, bliver du hentet af vores chauffør (enten ved hotellet eller fra klinikken) og kørt til lufthavnen (gratis).

5
6
SMIL :-)

For du har taget en smart beslutning, som flere tusinde har allerede gjort.

 

Læs hvad folk har skrevet om deres Tandtur og besparelser her

Ofte stillede spørgsmål angående tandbehandling i udlandet

Hvordan kan tandbehandling i udlandet være så meget billigere?

Tandbehandlingen udføres i Budapest, hvor ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere, hvilket betyder billigere priser for vores patienter. Derudover plejer vi at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra vores leverandører, såsom tandimplantater fra Camlog eller Straumann og på den måde behøver man ikke at gå på kompromi med kvalitet.

Kan man få en pris/behandlingsplan før man tager afsted til Ungarn?

Vores danske tandlæge og team rejser til Aarhus og København mindst en gang om måneden, hvor du kan komme til en undersøgelse og få udleveret en behandlingsplan efter dine behov. Hvis du allerede har et panoramarøntgen af dine tænder kan du også få en behandlingpslan tilsendt over email gratis. Læs mere om undersøgelser her

Er kvaliteten af tandbehandlingen og tandimplantaterne god?

Da lønningsniveauet er meget lavere i Ungarn, behøver man ikke at gå på kompromi med kvaliteten. Det betyder at i udlandet kan man få en tandbehandling af mindst tilsvarende kvalitet til en betydelig mindre pris. Derudover tilbyder vi 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

Kan jeg få tilskud i Udlandet/Ungarn til min tandbehandling?

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande i EU. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppe. 

Er det sikkert at tage til tandbehandling i udlandet?

Ungarn er et af de mest berømte lande for Tandturisme. De har tandlæger med samme uddannelse, som i Danmark og de bruger samme materialer, som de fleste tandlæger i EU. Ungarn er et sikkert land og Budapest er en smuk by med mange seværdigheder og turister. Derudover har CosmoDent Tandklinik ansat tandlæge specialister med specialisering i de forskellige tandlægefelter. På den måde kan vi sikre at vores patienter får altid den bedst mulige behandling. Vi arbejder også altid på, at du føler dig trygt i løbet af din Tandtur hos os. Vi hjælper med at arrangere din tur fra start til slut. Vi har en dansktalende tandlæge og 3 patientkoordinatorer, så at der er altid nogen på klinikken, som taler dansk og som du kan henvende dig til.

Efter behandlingen, hvis der er noget galt, hvad sker der?

Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol i Danmark, hvis du har behov for det. Læs mere om garanti og tryghed her

JAN ER 100% TRILFREDS. HAN SIGER…

“Jeg er super glad for mine nye tænder! Tænk igen, at kunne smile, grine og spise ordentligt. Alle roser mine tænder, så I kan være stolte over det flotte arbejde I har lavet, for det er jeg godt nok! ”

Jan fra Aalborg

Jan sparede over 200.000 kr!

Kontakt os her

Ønsker du mere information om tandbehandling i udlandet med CosmoDent, så udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig indenfor en arbejdsdag

Vi er her for at hjælpe dig!

Du er i sikre hænder:

 

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved