Altid glade og trygge patienter,

Læs hvad vores patienterne har sagt om os på Facebook og Trustpilot

Se før og efter eksempler Lad resultaterne

og vores arbejde tale for sig selv.

  • Facebook Social Icon

Anmeldelser fra Facebook

“Stor tak til dr. Bernadette for din store ekspertise. Tak til jer alle for venlighed og hjælpsomhed. Jeg er dybt taknemlig, for det flotte resultat af mine tænder. Det giver livskvalitet. Tusinde tak for en stor oplevelse her i den smukke perle af Budapest..."

KH. Kitty Maaløe, Danmark.
Kitty sparede over 115.000 kr!

"...Fra ende til anden har jeg fået en helt fantastisk behandling. Alle har vært søde og forsøgt at gøre det så behageligt og smertefrit som muligt. Og jeg er super godt tilfreds med resultatet :) Nu vil jeg gå rundt og smile i ét væk med mine nye tænder!
Stort tak for den gode behandling! Som i øvrigt blev flere 1000 kr billigere end det beløb tilbuddet lød på. Kan klart anbefale et besøg hos Cosmodent i Budspest!"

“De bedste 'kroner' jeg har brugt, har jeg spenderet her på mine tænder. Super tandlæger og super priser! *****”

Anita Gro Seeberg

Anita sparede 70% på sin tandbehandling

Dorthe Zacho Danmark.
Dorthe sparede over 105 000 kr!

 

Anmeldelser fra Trustpilot

"Helt igennem fantastisk service og arbejde Var der af 2 gange og blev færdig 1 sept med et helt nyt og fantastisk smil , tusind tak Dr.Bernadette for hele forløbet , håber der er andre der vil nyde det ligeså meget som jeg :-)"

Stig, Danmark.
Stig sparede over 90.000 kr!

"Super flot klinik. Søde søde personaler. Og jeg blev orienteret hele vejen. Skulle have 7 implantater og sinus løft 2 steder, 3 kroner og 4 tænder ud.....Sikke en livskvalitet jeg får i en alder af snart 63. Mødte en herre på 73 som havde fået implantater, han var lykkelig. Kan kun sige PRØV DET. Tandlæge skræk ingen hindring. Alt det bedste til hele staben dernede." 

Mange hilsener Kirsten, Danmark.
Kirsten sparede over 130.000 kr!

"Professionel, kundevenlig og billigt. Kliniken fram står som modernet, professonel tandlæger som får dig til at glemme du er hos tandlægen. De har altid tid til at hjælpe med alt ting der må dukke op, som eks. hvis du ikke bor i Dk men kan få tilskud der hvor du bor hjælper de med alle papir. Billigt, og kan i dag smile :)"

Michael fra Danmark

Michael sparede over 160.000 kr!

MICHAEL TOG OGSÅ TIL UNGARN. 

HAN SIGER…

Hvis jeg gerne vil sammenligne CosmoDent Tandklinik med andre tyske tandklinikker, så må jeg sige, at jeg er blevet behandlet her på et mindst lige så højt niveau.

Michael Behrens fra Hamburg

Michael sparede over 49.000 kr!

 
  • YouTube Social  Icon

Video interviews

Har du også brug for en større tandbehandling?

Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved