Prisliste

Cosmodent Tandklinik Budapest tandbehandling i udlandet prisliste 2018

Tandbehandlinger

EUR

DKK (ca)

Undersøgelse i Budapest

Gratis

Gratis

Panoramarøntgen

60 EUR

450 DKK

Lokalbedøvelse pr mundregion

10 EUR

150 DKK

Professionel tandrensning

95 EUR

700 DKK

Tandudtrækning almindelig pr tand

45 EUR

340 DKK

Tandudtrækning kirurgisk pr tand

145 EUR

1.000-1.300 DKK

Camlog implantat pr stk

745 EUR

5.500 DKK

Knogleopbygning / Sinusløft ved implantation

145-435 EUR

1.000-3.200 DKK

Rodbehandling

320-540 EUR

2.300-4.000 DKK

Metalkeramisk krone pr stk

280 EUR

2.100 DKK

Fuldkeramisk / e.max krone pr stk

465 EUR

3.400 DKK

Inlay/Onlay pr stk

465 EUR

3.400 DKK

Plastfyldning

80-145 EUR

600-1.000 DKK

Paradentose undersøgelse / diagnostik

70 EUR

520 DKK

Paradentosebehandling pr mundregion

170 EUR

1.300 DKK

Helprotese

720 EUR

5.400 DKK

Delprotese

630 EUR

4.700 DKK

Klinisk Tandblegning

320 EUR

2.300 DKK

JAN ER 100% TILFREDS. HAN SIGER…

“Jeg er super glad for mine nye tænder! Tænk igen, at kunne smile, grine og spise ordentligt. Alle roser mine tænder, så I kan være stolte over det flotte arbejde I har lavet, for det er jeg godt nok! ”

Jan fra Aalborg

Jan sparede over 200.000 kr!

“Stor tak til dr. Bernadette for din store ekspertise. Tak til jer alle for venlighed og hjælpsomhed. Jeg er dybt taknemlig, for det flotte resultat af mine tænder. Det giver livskvalitet. Tusinde tak for en stor oplevelse her i den smukke perle af Budapest..."

KH. Kitty Maaløe, Danmark.
Kitty sparede over 115.000 kr!

"...Fra ende til anden har jeg fået en helt fantastisk behandling. Alle har vært søde og forsøgt at gøre det så behageligt og smertefrit som muligt. Og jeg er super godt tilfreds med resultatet :) Nu vil jeg gå rundt og smile i ét væk med mine nye tænder!
Stort tak for den gode behandling! Som i øvrigt blev flere 1000 kr billigere end det beløb tilbuddet lød på.... Kan klart anbefale et besøg hos Cosmodent i Budspest!

“De bedste 'kroner' jeg har brugt, har jeg spenderet her på mine tænder. Super tandlæger og super priser! *****”

Anita Gro Seeberg

Anita sparede 70% på sin behandling

Dorthe Zacho, Danmark.
Dorthe sparede over 105.000 kr!

Ofte stillede spørgsmål angående tandlæge priser i Udlandet

Hvordan kan tandbehandling i udlandet være så meget billigere?

Tandbehandlingen udføres i Budapest, hvor ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere, hvilket betyder billigere priser for vores patienter. Derudover plejer vi at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra vores leverandører, såsom tandimplantater fra Camlog eller Straumann og på den måde behøver man ikke at gå på kompromi med kvalitet.

Hvordan får man pris på behandling i Ungarn?

Der er faktisk to muligheder:

  • Den ene er, at du kommer forbi hos os, når vi har undersøgelser i Danmark - for at få en tid til konsultation enten i Aarhus eller i København, skal du bare sende os en email til tandklinik@cosmodent.dk eller du kan bare ringe til os på tlf. 78 73 31 04.

  • Den anden løsning er, at du sender os tilbuddet eller/og røntgenbilledet på mail, som du har fået hos din danske tandlæge. Derefter får du din behandlingsplan tilsendt på mail indenfor 2 arbejdsdage, hvor der står, hvor meget behandlingen ville koste og hvor mange dage du skal regne med.

Er kvaliteten af tandbehandlingen og tandimplantaterne god?

Tandlægebehandling i Danmark er meget dyr. Vores lave priser betyder dog ikke dårligt kvalitet af tandplejen. I udlandet kan man få en behandling af mindst tilsvarende kvalitet til en betydelig mindre pris. Derudover tilbyder vi 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

Derudover er vores implantatmærke - Camlog - et veldokumenteret implantatsystem, der fremstilles i Wimsheim nær Stuttgart i Sydtyskland og systemet er et af de mest udbredte i EU.

Kan jeg få tilskud i Udlandet/Ungarn til min tandbehandling?

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande i EU. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppe. 

Er det sikkert at tage til tandbehandling i udlandet?

Ungarn er et af de mest berømte lande for Tandturisme. De har tandlæger med samme uddannelse, som i Danmark og de bruger samme materialer, som de fleste tandlæger i EU. Ungarn er et sikkert land og Budapest er en smuk by med mange seværdigheder og turister. Derudover har CosmoDent Tandklinik ansat tandlæge specialister med specialisering i de forskellige tandlægefelter. På den måde kan vi sikre at vores patienter får altid den bedst mulige behandling. Vi arbejder også altid på, at du føler dig trygt i løbet af din Tandtur hos os. Vi hjælper med at arrangere din tur fra start til slut. Vi har en dansktalende tandlæge og 3 patientkoordinatorer, så at der er altid nogen på klinikken, som taler dansk og som du kan henvende dig til.

Efter behandlingen, hvis der er noget galt, hvad sker der?

Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol i Danmark, hvis du har behov for det. Læs mere om garanti og tryghed her

Kom forbi en uforpligtende undersøgelse

Vi holder undersøgelser både i Danmark og i Ungarn. Kom forbi en uforpligtende undersøgelse og snak med vores tandlæge om dine behov og se hvor meget du kan spare med en Tandtur til Budapest!

UNDERSØGELSE I DANMARK

Få en skræddersyet og uforpligtende behandlingsplan med hjem

Undersøgelser i Aarhus og i København

Der er kun 25 pladser i alt, så reserver nu for at sikre din plads

Normal Pris 650 DKK - din pris nu kun 350 DKK

GRATIS UNDERSØGELSE I UNGARN

GRATIS konsultation og behandlingsplan

GRATIS Panoramarøntgen

GRATIS transport til-og-fra lufthavnen

GRATIS flybillet*

og GRATIS tandrensning*

Pakke værdig 3 375 DKK 

*Betingelser for refundering af flybilett, en overnatning på partnerhotel og tandrensning: Hvis du beslutter dig for at påbegynde din tandbehandling indenfor 1 år og du har en behandlingsplan over 12.000 DKK, bliver dit første flybillet op til 150 Euro godskrevet din regning. Derudover får du også en professionel tandrensning (værdig: 95 Euro) gratis med i pakken.

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved