Tandbehandlinger hos CosmoDent,

er af den højeste kvalitet, udført af specialister med mere end 30 års erfaring

Eksempler på tandbehandlinger i udlandet

TANDIMPLANTAT BEHANDLING

Pris i Danmark

Vores pris

6 tandimplantater (2x sinusløft, operation og opbygning

61 650 DKK

33 900 DKK

6 leddet tandbro og 19 tandkroner

161 4000 DKK

51 600 DKK

Rejseomkostninger

3 900 DKK

I ALT

223 050 DKK

89 400 DKK

1

133 650 DKK SPARET!

Læs mere om denne behandling

TANDIMPLANTAT BEHANDLING

Pris i Danmark

Vores pris

25 725 DKK

2 tandimplantater, rodbehandling,

operation og opbygning

16 670 DKK

8 leddet tandbro og 14 tandkroner

137 360 DKK

41 625 DKK

Rejseomkostninger

4 800 DKK

I ALT

163 085 DKK

63 095 DKK

2

99 990 DKK SPARET!

Spørgsmål og svar om 

Tanderstatninger og Tandimplantater i udlandet

Hvordan kan tandbehandling i udlandet være så meget billigere?

Tandbehandlingen udføres i Budapest, hvor ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere, hvilket betyder billigere priser for vores patienter. Derudover plejer vi at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra vores leverandører, såsom tandimplantater fra Camlog eller Straumann og på den måde behøver man ikke at gå på kompromi med kvalitet.

Hvordan får man pris på behandling i Ungarn?

Der er faktisk to muligheder:

  • Den ene er, at du kommer forbi hos os, når vi har undersøgelser i Danmark - for at få en tid til konsultation enten i Aarhus eller i København, skal du bare sende os en email til tandklinik@cosmodent.dk eller du kan bare ringe til os på tlf. 78 73 31 04.

  • Den anden løsning er, at du sender os tilbuddet eller/og røntgenbilledet på mail, som du har fået hos din danske tandlæge. Derefter får du din behandlingsplan tilsendt på mail indenfor 2 arbejdsdage, hvor der står, hvor meget behandlingen ville koste og hvor mange dage du skal regne med.

  • Læs mere om konsultationsmulighederne her

Er kvaliteten af tandbehandlingen og tandimplantaterne god?

Tandlægebehandling i Danmark er meget dyr. Vores lave priser betyder dog ikke dårligt kvalitet af tandplejen. I udlandet kan man få en behandling af mindst tilsvarende kvalitet til en betydelig mindre pris. Derudover tilbyder vi 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

 

Derudover er vores implantatmærke - Camlog - et veldokumenteret implantatsystem, der fremstilles i Wimsheim nær Stuttgart i Sydtyskland og systemet er et af de mest udbredte i EU.

Kan jeg få tilskud i Udlandet/Ungarn til min tandbehandling?

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande i EU. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppe. 

Er det sikkert at tage til tandbehandling i udlandet?

Ungarn er et af de mest berømte lande for Tandturisme. De har tandlæger med samme uddannelse, som i Danmark og de bruger samme materialer, som de fleste tandlæger i EU. Ungarn er et sikkert land og Budapest er en smuk by med mange seværdigheder og turister. Derudover har CosmoDent Tandklinik ansat tandlæge specialister med specialisering i de forskellige tandlægefelter. På den måde kan vi sikre at vores patienter får altid den bedst mulige behandling. Vi arbejder også altid på, at du føler dig trygt i løbet af din Tandtur hos os. Vi hjælper med at arrangere din tur fra start til slut. Vi har en dansktalende tandlæge og 3 patientkoordinatorer, så at der er altid nogen på klinikken, som taler dansk og som du kan henvende dig til.

Efter behandlingen, hvis der er noget galt, hvad sker der?

Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol der, hvis du har behov for det. På vores partnerklinikker i Danmark kan du få lavet næsten alle garantibehandlinger (f.eks. små korrektioner og rodbehandlinger).

 

Hvis det vurderes, at du skal til Budapest for garantibehandling, så er den dækket 100% af Cosmodent Tandklinik Budapest (det tandtekniske arbejde og tandlægens arbejde). Flybiletten og dit ophold kan vi støtte op til 150 € (ca. 1 120 kr).

Se flere spørgsmål og svar under vores:
Ofte stillede spørgsmål side her

Kontakt os her

Ønsker du mere information om tandbehandling i udlandet med CosmoDent, så udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig indenfor en arbejdsdag

Vi er her for at hjælpe dig!

Du er i sikre hænder:

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved