Billige Tandkroner i Budapest

er af den højeste kvalitet, udført af specialister med mere end 30 års erfaring

Hvad er en tandkrone?

En tandkrone er en tanderstatningsmetode, tandkronen kaldes også en kappe, der beskytter den resterende del af tanden, som har været beskadiget, revnet eller var ikke så æstetisk.

 

Tandkronen ser ud og føles som dine egne tænder. En god tandkrone giver en helt realistisk og varig løsning for mange år fremover. De metalkeramiske og fuldporcelænske tandkroner er lavet af hvidt porcelæn, som kan perfekt formes til tændernes egen farve og form, der vil virke lige som en normal tand. Endelig bliver det næsten umuligt at skelne tandkronen og den oprindelige tand fra hinanden.

Tandkrone behandling i 3 trin:

UNDERSØGELSE

1

Med en undersøgelse kan tandlæge planlægge ved hjælp af røntgenbilleder og aftryk, hvordan tandkrone behandlingan skal foregå i dit tilfælde.

BEHANDLINGEN

2

Tanden bliver forberedt, derefter tages et aftryk, som sendes til tandteknikeren. Tandlægen tilbyder en midlertidig krone, for at dække og beskytte din præparerede tand

OPBYGNING AF TÆNDERNE

3

Det tager normalt mellem 4-5 dage for teknikeren at fremstille kronen, som tandlægen limer på den præparerede tand. Mangler du flere tænder eller er tænderne beskadiget, kan vi genoprette den oprindelige tilstand ved hjælp af en tandbro. Broen består af en række kroner, som hænger sammen

Eksempler på tandkroner:

De mest brugte porcelænskronetyper:

 

● Porcelænskrone med anti-allergisk metalkerne (kaldes også metalkeramisk krone),

● og en helt metalfri krone, afhængigt af belastningen med zirkonkeramisk kerne eller med en keramisk kerne i anden "materialsammensætning", der udelukkende består af porcelæn.

 

Ved en personlig konsultation tilbyder vi gerne informationer om de forskellige tanderstatningsmuligheder og vi skal nok finde en skræddersyet løsning til dig.

 
Tandimplantat
Tandkrone priser?

Tandkroner

Porcelænskrone (MK)

Fuldporcelænskrone

Tandimplantat skrue

Pris i Danmark

6 250 DKK

7 000 DKK

 250 DKK

Vores pris i Ungarn

2 080 DKK

3 900 DKK

GRATIS

Spar endnu mere med "Danmark" sygeforsikring tilskud:

KUN 990 DKK*

Få undersøgelse
og pris i Danmark

Mød tandlægen fra Budapest

Professionel behandlingsplan

Op til 70% billigere

*Hvis du er medlem af "Danmark" sygeforsikring er du berettiget til tilskud i alle EU lande! Ovennævnt pris er efter tilskud fra Gruppe 1 for Porcelænskrone (MK)

Tandimplantater i udlandet med CosmoDent Tandklinik

Cosmodent Tandklinik er specialist i tandkrone behandlinger. Vores tandprotetikere har flere årtiers erfaring på området. Flere tusind Patienter besøger os hvert år fra mange forskellige lande. De fleste kommer fra Schweiz, Tyskland, Italien og Danmark.

Vores klinik sætter stor vægt på at bruge de mest moderne teknologier og bedste materialier som står til rådighed. Vores tandlæger og implantatspecialister skal regelmæssigt til faglige workshops for at få uddybet deres viden samt høre de mest up-to-date informationer for at kunne tilbyde den bedst mulige service til patienterne.

Hvad vores patienter siger om os:

De bedste 'kroner' jeg har brugt, har jeg spenderet her på mine tænder. Super tandlæger og super priser!

Anita Gro Seberg

Anita sparede 70% på sin tandbehandling

Jeg er super glad for mine nye tænder! Tænk igen, at kunne smile, grine og spise ordentligt. Alle roser mine tænder, så I kan være stolte over det flotte arbejde I har lavet, for det er jeg godt nok!

Jan fra Aalborg

Jan sparede over 200 000 DKK!

Midlertidlig krone

 
 

Spørgsmål og svar om 

Tandkroner i udlandet

Hvordan kan tandbehandling i udlandet være så meget billigere?

Tandbehandlingen udføres i Budapest, hvor ejendomsomkostninger og tandlæge lønniveauet er lavere, hvilket betyder billigere priser for vores patienter. Derudover plejer vi at købe udstyr og forsyninger i store mængder med rabatter fra vores leverandører, såsom tandimplantater fra Camlog eller Straumann og på den måde behøver man ikke at gå på kompromi med kvalitet.

Kan man få en pris/behandlingsplan før man tager afsted til Ungarn?

Der er faktisk to muligheder:

  • Den ene er, at du kommer forbi hos os, når vi har undersøgelser i Danmark - for at få en tid til konsultation enten i Aarhus eller i København, skal du bare sende os en email til tandklinik@cosmodent.dk eller du kan bare ringe til os på tlf. 78 73 31 04.

  • Den anden løsning er, at du sender os tilbuddet eller/og røntgenbilledet på mail, som du har fået hos din danske tandlæge. Derefter får du din behandlingsplan tilsendt på mail indenfor 2 arbejdsdage, hvor der står, hvor meget behandlingen ville koste og hvor mange dage du skal regne med.

  • Læs mere om konsultationsmulighederne her

Er kvaliteten af tandbehandlingen og tandimplantaterne god?

Tandlægebehandling i Danmark er meget dyr. Vores lave priser betyder dog ikke dårligt kvalitet af tandplejen. I udlandet kan man få en behandling af mindst tilsvarende kvalitet til en betydelig mindre pris. Derudover tilbyder vi 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

Derudover er vores implantatmærke - Camlog - et veldokumenteret implantatsystem, der fremstilles i Wimsheim nær Stuttgart i Sydtyskland og systemet er et af de mest udbredte i EU.

Kan jeg få tilskud i Udlandet/Ungarn til min tandbehandling?

Den private Sygeforsikring "danmark" dækker lige som den offentlige også tandbehandling i udlandet. Du kan modtage tilskud i alle lande i EU. Tilskuddets størrelse er afhængig af forsikringsgruppe. 

Er det sikkert at tage til tandbehandling i udlandet?

Ungarn er et af de mest berømte lande for Tandturisme. De har tandlæger med samme uddannelse, som i Danmark og de bruger samme materialer, som de fleste tandlæger i EU. Ungarn er et sikkert land og Budapest er en smuk by med mange seværdigheder og turister. Derudover har CosmoDent Tandklinik ansat tandlæge specialister med specialisering i de forskellige tandlægefelter. På den måde kan vi sikre at vores patienter får altid den bedst mulige behandling. Vi arbejder også altid på, at du føler dig trygt i løbet af din Tandtur hos os. Vi hjælper med at arrangere din tur fra start til slut. Vi har en dansktalende tandlæge og 3 patientkoordinatorer, så at der er altid nogen på klinikken, som taler dansk og som du kan henvende dig til.

Efter behandlingen, hvis der er noget galt, hvad sker der?

Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol i Danmark, hvis du har behov for det. Læs mere om garanti og tryghed her

Se flere spørgsmål og svar under vores:
Ofte stillede spørgsmål side her

Kontakt os her

Ønsker du mere information om tandbehandling i udlandet med CosmoDent, så udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig indenfor en arbejdsdag

Vi er her for at hjælpe dig!

Du er i sikre hænder:

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved