Tryghed og Garanti

Hvis du vælger, at blive behandlet hos os, kan du føle dig tryg og sikker hele vejen igennem.

Vores patienter er i gode hænder, når de beslutter sig for Cosmodent som behandlingssted.

Vi tilbyder vores patienter:

Forundersøgelse i København eller i Aarhus - hvor du kan få udarbejdet en personlig behandlingsplan, uden at skulle rejse til udlandet!

Dansk tandlæge som står for tandlægebehandlingerne i Budapest - med 14 års arbejde, som tandlæge i Gentofte og Frederiksberg.

Altomfattende garanti: Vores altomfattende garanti betyder, at vi er i konstant samarbejde med vores partnerklinikker i Danmark. Det betyder, at du altid kan komme til konsultation eller kontrol i Danmark, hvis du har behov for det. På den måde behøver du ikke, at tage til udlandet igen for at få tilset dine tænder efter behandlingen

GARANTI

Vi giver 5 års garanti på kroner, broer og på tandimplantater. Du får vores garanti og årlige kontrolhæfte udleveret under behandlingen.

På vores partnerklinikker i Danmark, kan du få lavet næsten alle garantibehandlinger (f.eks. små korrektioner og rodbehandlinger). Hvis det vurderes, at du skal til Budapest for garantibehandling, så er garantibehandlingen (det tandtekniske og tandlægearbejdet) dækket 100% af Cosmodent Tandklinik Budapest. Flybiletten og dit ophold i Budapest bliver dækket med op til 150 € (ca. 1 120 kr).

Du kan læse mere information om Cosmodent garantien her

VIGTIG INFORMATION OM GARANTIEN

Vores altomfattende garanti er betinget af det årlige garantitjek (regulær kontrol) og tandrensning! Du kan også komme til kontrol i en af vores danske partnerklinikker, hvis du gerne vil det. Du kan booke tid til din regulære kontrol igennem os.

Opretholdelse af tand- og mundhygiejne efter tandlægens instruktioner.

Almindelig brug af protesen efter tandlægens instruktioner. Protesen holdes ren efter beskrivelsen og efter tandlægens instruktioner.

TRYGHED

Udover vores altomfattende garanti kan du altid komme til kontrol på en af vores partnerklinikker i København eller i Aarhus. Vi kommer hver måned til Danmark til forundersøgelse og regelmæssige kontrol, så kan du også besøge os der, hvis du hellere vil det. På den måde er det næsten lige som at gå til tandlæge i Danmark!

Vores partnertandlæge i Aarhus i Danmark

Tamas Sztancsik

Dr. med. dent, tandlæge (2005), special tandlæge i konservative behandlinger og tanderstatniger i Ungarn (Ungarsk spec. tandlæge reg. nummer: 996/2008.)

Praktiske informationer vedr. årlig kontrol

Cosmodent giver 1-5 års garanti på forskellige tandlægearbejder. Den fulde liste finder du på tilbuddet du fik fra vores tandlæge. For at vi kan være i et succesfuldt samarbejde i mange år har vi følgende anbefalinger samt krav ift. fuld udøvelse af garanti:

 

Husk din årlige kontrol, som kan foregå hos os i Budapest eller hos en dansk tandlæge.

 

Årlig kontrol i Budapest

 • Vi sætter stor pris på, at især risikopatienter får deres første årlige kontrol hos os i Budapest. Risikopatienter er dem der har haft svære paradentose, ryger, har fået implantater, eller en kombination af disse. Dette er også indikeret i din kontrolhæft hvis du har fået én fra vores tandlæge.

 • Er du ikke risikopatient har det ikke en lige så stor betydning at få din første kontrol i Budapest end hos risikopatienter.

 • Vælger du at få din årlige kontrol hos Cosmodent i Budapest så kan din tandlæge checke arbejdet, lave nyt panorama røntgenbillede og kontrollere din mundhygiejne. Undersøgelse og panoramarøntgen giver vi gratis, samt 15% rabat på professionel tandrensning.

 • Ved senere årlige kontrol må du også godt besøge en af vores partnertandlæger / din egen danske tandlæge, ligesom beskrevet nedenunder.

Årlig kontrol i Danmark

 • Når du skal til årlig kontrol kan du kontakte en af vores partnertandlæger i Danmark eller din egen danske tandlæge og få bestilt tid. Kontaktoplysninger til vores partnertandlæger finder du på Cosmodents hjemmeside.

 • Det er patienten der står for omkostningerne ved årlig kontrol i Danmark. Du vil betale for en checkup (ca. 160 kr.), evt. røntgenbillede (147 – 500 kr) og evt. tandrensning (ca. 200 kr.) Husk at bestille tid til tandrensning helst 2 gange om året! (Har du fået paradentosebehandling hos os så følg gerne specialtandlægens instruktioner, f. eks. tandrensning 4 gange om året!) OBS: Tandlægen i Danmark har ret til at ændre priserne på kontrol, røntgenbillede, tandrensing og evt. nødvendige behandlinger.

 • Har den danske tandlæge ved årlige kontrol nogle vigtige bemærkninger ift. arbejdet er det bedst hvis du får disse sendt videre til os på mail, eller tandlægen selv kontakter os og oplyser alle informationer vi skal vide. Derefter kan Cosmodent kommunikere sammen med patienten hvis der er behov.

 

Akut garanti checkup hos Cosmodent i Danmark

 • I nogle tilfælde er det også muligt at komme til akut garantitjek hos vores tandlæge der er i Danmark en gang hver måned. Bemærk venligst, at denne checkup ikke inkluderer kontrol + tandrensning efter de danske regler/som fastsat i Danmark af sygeforsikringen. Disse checkups koster 100 kr., medmindre det er din allerførste kontrol i Danmark efter behandlingen i Budapest, i hvilket tilfælde det er gratis for patienten. Skal du få lavet småjusteringer / garantiarbejde hos vores tandlæge skal du heller ikke betale for det pga. at garantien dækker det.

 • Vil du læse mere om vores garanti konditioner kan du finde mere information her

 

Garanti på tandlægearbejdet - detaljeret

Vi giver garanti på følgende behandlinger:
 

- Implantater: 5 år

- Tanderstatninger (krone, bro): 5 år

- Fyldninger, inlays: 5 år

- Facader (veneers): 1 år

- Helproteser: 1 år

- Delproteser: 3 år


Vi kan ikke tilbyde garanti på provisoriske kroner, broer, proteser. Hvis disse trænger til reparation eller udskiftning må patienten selv kontakte en af vores partnerklinikker eller egen danske tandlæge og bære omkostningerne herved. Samme gælder for rebasering af helproteser og fjernelse af sytråd.

 

Garantibehandlinger

Var der noget i det færdige tandlægearbejde der skal reparares eller justeres, bør patienten kontakte Cosmodent først for at få en vurdering. I mange tilfælde kan arbejdet reparares i Danmark. Cosmodent vil give klar vejledning hvorvidt du kan få en akut tid hos os når vi kommer til Danmark, eller om du helst må kontakte en dansk tandlæge som kan udføre nødbehandlingen. Vil du blive henvist til en dansk tandlæge, så må du bevare og sende os tandlægeregningen, og Cosmodent vil dække beløbet med op til 100 eur x behandlingscyklusser du foretog i Budapest. Patienten er ikke berettiget til at få mere kompensation efter garantibehandlinger i Danmark end 100 eur x antal visitter hos Cosmodent i Budapest.
Hvis du skal til Budapest for garantibehandling, så er garantibehandlingen (det tandtekniske og tandlægearbejdet) dækket 100% af Cosmodent.
Vigtig bemærkning: Garantien vi giver på vores tandlægearbejder gælder kun på vores klinik i Budapest. Vi kan ikke tage ansvar for garantiarbejder der bliver lavet af danske tandlæger.

 

Garanti konditioner til udførte behandlinger

 • Kontrol og tandrensning mindst en gang om året. (Du kan gå til kontrol hos din egen tandlæge i Danmark eller i en af vores danske partnerklinikker, eller hos os i Budapest.
  Læs mere om kontrol her

 • Opretholdelse af tand- og mundhygiejne efter tandlægens instruktioner.

 • Almindelig brug af protese efter tandlægens instruktioner.

 • Protese holdes ren efter beskrivelsen og efter tandlægens instruktioner.

 • Tandsættet er ikke udsat for trauma, sygdomme i knoglen og tandkød.

 • Behandlingen er blevet betalt, der er ikke gæld.

 

Garantien er ugyldig i følgende tilfælde

 • Hvis patienten ikke tager til sine årskontrol

 • Hvis patienten forsømmer mundhygiejnen

 • Hvis patienten ikke følger tandlægens instruktioner (for eksempel hvis man ikke bærer bideskinnen om natten)

 • Skader efter ekstrem brug (f.eks. tandskæren om natten som fører til belastninger på tandsættet)

 • I tilfældet af rygning efter knogleopbygning, implantat- og paradentosebehandling

 • Hvis del- eller helprotese ikke behandles og plejes tilsvarende

 • Hvis der sker et uheld, for eksempel hvis protesen falder på gulvet og brækker

 • Hvis patienten lider under en sygdom som har negative effekter på tilstanden af tænderne (f.eks. diabetes, epilepsi, osteoporose, tilstand efter stråle- eller kemoterapi)

 • Rodbehandling, som en følge af tidligere behandlinger på tanden (fyldning, krone preparation)

 • Uoplyste allergier eller sygdommes konsekvenser

 • Hvis en tandlæge i patientens hjemland laver korrektioner eller yderligere behandling på tandlægearbejdet fremstillet af Cosmodent

 

CosmoDent Tandklinik Budapest (c) 2017

All Rights Reserved